Image Alt

Software de management școlar românesc

Software de management școlar românesc

Managementul educației geniale este o aplicație web și mobilă dezvoltată special pentru a gestiona funcționalitățile zilnice ale școlii / colegiului și universităților. Este o soluție ERP pentru școală bazată pe cloud, care va oferi profesorilor, elevilor și părinților cel mai actualizat formular de aplicație mobilă pentru ai ajuta să folosească datele de conectare din orice loc și oricând. În această direcție, mobilitatea de a utiliza acest sistem crește imens. Vă va împuternici să ajungeți la o întreagă implicare computerizată pentru administrațiile organizațiilor frontale și backend cu exerciții de administrare a informațiilor de la toate fundațiile instructive, de exemplu, școli, colegii și universități.

Sistem de management al școlii / colegiului / universității (ERP)

"Experimentați performanța fără probleme cu funcții multiple pe mai multe platforme și o interfață simplă, dar dinamică"

Genius School ERP sunt diferite module de gestionat și gestionat, de exemplu; Gestionarea taxelor, orar, frecvență, examene, știri, pensiune, bibliotecă, transport, calendar școlar, evenimente etc. În plus, a lansat recent noua versiune cu modul complet de resurse umane pentru a gestiona salariile angajaților și fișele salariale ale acestora. Modulul Finanțe vă ajută să planificați și să atribuiți structuri de taxe pentru studenți. Genius School ERP System este, de asemenea, un instrument excelent de colaborare care folosește caracteristica sa Prioritate sarcină. De asemenea, există un sistem de mesagerie intern în cadrul Genius, care îi va ajuta pe elevi, profesor și părinți să comunice între ei.

ERP bazat pe cloud românesc, ERP școlar Română , Soluții ERP pentru întreprinderi Română, Module ERP educaționale Română, Sistemul de management al școlii ERP Română, Sistem ERP școlar Română, Școala ERP română, sisteme ERP de top pentru întreprinderile mici românești,Software de management al colegiului românesc, școală erp software demo română

Școală Academic Management Română | Colegiul | Institutul | Universitate

Managementul educației Genius îi va ajuta pe studenți să gestioneze toate funcțiile de management academic, gestionând toate activitățile operaționale pentru a obține rezultatele dorite în cariera lor. Acest lucru va crea o cultură și un mediu de învățare mai bune pentru elevi, precum și pentru administrația școlii. Ceea ce îi va apropia de obiectivele stabilite. Modulul de management academic este conceput în așa fel încât să ofere oportunități mai bune de dezvoltare cu ajutorul unui flux lin și eficient al întregului proces academic. Va aduce mai multă simplitate activităților operaționale și va transforma structura academică într-un cadru digital mult așteptat. Modulul ERP educațional este complet integrat cu caracteristicile academice și instrumentele de management al educației, care vor ajuta la crearea unor rezultate mai bune ale studenților.

Software-ul sistemului de management academic școlar Română, Software-ul sistemului de management academic românesc, Aplicație mobilă de management academic românesc, Sistemul de Management Academic ERP Română, Sistem de management academic pentru studenți români, Aplicație de management academic pentru iPhone română, Sistemul de Management Academic pentru Școala Colegiului Universitar din România

Managementul elevilor școlari români | Colegiul | Institutul | Universitate

Sistemul de management al studenților ERP este capabil să gestioneze datele mari ale studenților și să recupereze toate datele stocate în mod eficient din sistem. Poate gestiona Procesul de Înscriere, Admiteri, Alocarea clasei și secțiunilor etc. pentru a obține o imagine de ansamblu asupra performanței studentului. În mod similar, poate monitoriza și activitățile zilnice ale profesorului și urmărirea prezenței zilnice a elevului / profesorului. Studenții pot afla despre tehnologiile de nouă generație cu activitățile lor academice zilnice, cu o structură simplă și o interfață ușor de utilizat pentru studenți.

Sistem de management al studenților Română, Software de management al studenților online ERP românesc, Aplicație mobilă de gestionare a studenților română, Aplicația Student Management pentru iPhone și Android Romanian, Software de informații pentru studenți ERP românesc, Sistemul de informații pentru studenți online românesc, Cerere de informații pentru studenți români, Sistem integrat de informații pentru studenți românesc

Programe de burse școlare românești Colegiul | Institutul | Universitate

Fără nicio documentație, programul de burse online va permite studenților să aplice și să depună cererea digital. Astfel, crește șansele de accesibilitate flexibilă și diminuează șansele de erori, oferind astfel siguranța unui flux de proces eficient al cererii de burse în învățământul școlar ERP. Administrația va crea programe de burse studențești care îi vor ajuta pe studenți în ajutorul lor financiar pentru finalizarea studiilor. Modulul va oferi diverse funcționalități precum; Înregistrarea online a studenților, Alocarea numărului unic de înregistrare tuturor studenților, Verificarea criteriilor de eligibilitate pentru depunerea cererii de bursă, Procesarea simplă și rapidă și publicarea studenților selectați, Confirmarea cuantumului burselor primite de studenți și instituții, Alertă SMS către studenți / părinți cu privire la aprobare și plată a sumelor, gestionarea mai multor cereri, generarea listei de selecție, atribuire, registru, proceduri etc.

Programul de burse online românește, Sistemul de management al bursei software românesc, Managementul bursei studenților ERP românesc, Aplicația mobilă de gestionare a bursei pentru studenții români, Aplicația de gestionare a bursei studenților pentru iPhone și Android românesc, Sistemul de management al bursei studenților Software românesc, Programele de burse pentru studenții români

Înscriere și înscriere online gratuite la școală română | Colegiul | Institutul | Universitate

Admiterea și înscrierea este o sarcină care are loc pentru o organizație (școală, colegiu, universitate, institut etc.) la un interval de timp regulat. Această sarcină include o mulțime de proceduri complexe și complexe care, dacă sunt realizate manual, vor necesita mult timp pentru echipa care gestionează același lucru. Procesul include proiectarea formularelor pentru candidați, Colectarea datelor, Colectarea plăților care include costul și timpul și care au în același timp un impact asupra calității și creării erorilor.

Pentru a automatiza această procedură, dezvoltatorii noștri au creat funcția de admitere și înscriere online, cu scopul de a face operațiunile și funcționalitățile organizațiilor ușoare și ușoare. Acest lucru creează o transparență și o metodă rapidă de păstrare a înregistrărilor și menținerea acestora în scopuri viitoare. În acest fel, sistemul de aplicații digitale online face sarcina ușoară atât pentru instituții, cât și pentru studenți.

Avantajele admiterii și înscrierii online
 • Deoarece este formularul de admitere online, acesta permite candidaților să completeze formularul de cerere de oriunde și oricând.
 • Nu este nevoie să stați la cozi lungi pentru a obține formularul de cerere și a trimite același lucru.
 • Metoda tradițională de prelucrare manuală a hârtiei va fi schimbată, astfel va ajuta la economii de costuri pentru institute.
 • Formularul de admitere online va ajuta la reducerea datelor nedorite, administratorul poate verifica cererile și numai datele eligibile ale studenților vor fi introduse în baza de date a Institutului.
 • Procesul va oferi rezultate precise și fiabile cu standardizarea.
 • Întregul proces de admitere este foarte dinamic, dacă vor exista modificări în sistem, acesta va fi reflectat imediat pentru candidați.
 • Economie de energie a omului - Institutele nu trebuie să aloce forță de muncă suplimentară pentru gestionarea solicitanților.
 • Nu mai este necesară imprimarea și stocarea separat a formularelor.
 • Institutele nu trebuie să colecteze formulare ale tuturor candidaților și să le depună.
Sistem de gestionare a admiterii la școală română, Formular de admitere online pentru elevi Software român, Sistem de gestionare a admiterii studenților române, Sistem de admitere la colegiu online românesc, Aplicație mobilă de admitere la școală Română, Android App de admitere la școală română, Sistem de admitere online românesc, Admitere online în școală română

Software gratuit de gestionare a taxelor online din România | Colegiul | Institutul | Universitate

Software-ul de gestionare a taxelor conceput de Genius Education Management System ajută școlile / colegiile / universitățile să digitalizeze procesul de colectare a taxelor de la studenți prin diferite gateway-uri de plată integrate cu sistemul nostru. Colectarea on-line a taxelor poate fi făcută de către organismele respective oricând și de oriunde.

Conectările securizate sunt oferite fiecărui utilizator-student, părinte, conducere, personal, prin care tranzacțiile de plată on-line / de colectare au loc în condiții de siguranță și riscul de tranzacții frauduloase scade. În acest mod, sistemul de gestionare a taxelor școlare simplifică toate procesele și este posibilă o urmărire în timp real în ceea ce privește taxele colectate și taxele în așteptare.

Managementul taxelor absolute școlare
 • Toate tipurile de structuri de taxe
 • Înțelepciune, înțelepciune, clasă și categorie de studenți
 • Structura de reducere pentru capul de taxă multiplu
 • Accesibil de oriunde și oricând.
Colectarea taxelor școlare și plata taxelor
 • Modele de primire / plată a taxelor implicite și personalizabile concepute
 • Date detaliate despre taxa colectată disponibile pe tabloul de bord
 • Factură disponibilă pentru diferite categorii de taxe
Plata taxelor online pentru școală
 • Colectarea taxelor prin gateway-uri de plată integrate
 • Rapoarte de stare a taxelor în așteptare prin SMS / E-mail
 • Facilitatea de generare a chitanței
Gestionarea onorariilor online ERP românească, Gestionarea onorariilor online aplicație mobilă română, Gestionarea onorariilor studenților on-line ERP românească, Gestionarea onorariilor universitare on-line românești, Gestionarea onorariilor universitare on-line românești, Plata onorariilor online ERP românească, Plata onorariilor online pentru aplicații mobile românești, Plata onorariului online și încasării Proces de plată a onorariilor românești online, în școala colegiului universitar românesc

Software de gestionare a prezenței online școlare română | Colegiul | Institutul | Universitate

Software-ul de gestionare a prezenței oferit de Genius Education Management System ajută la participarea online a studenților de către profesori economisind mult timp și creșterea indirectă a productivității profesorilor, care este ucisă dacă se dorește menținerea zilnică a prezenței manuale. Acum puteți spune la revedere la pix și hârtie folosind sistemul nostru de management al prezenței studenților și automatizând procesul.

În acest fel, software-ul de asistență gratuită îi ajută pe profesori să înregistreze prezența la diferite clase, secțiuni și chiar departamente și care pot fi, de asemenea, examinate ulterior de administratori în caz de implicit / erori. Copierea de rezervă zilnică a datelor de prezență poate fi generată din software-ul de prezență online și chiar rapoarte personalizate pot fi generate și tipărite din sistem.

Prezența angajaților școlari
 • Prezența zilnică, săptămânală, lunară și anuală a angajaților poate fi luată de către administrator.
 • Administratorul poate supraveghea și monitoriza prezența profesorului în caz de eroare sau implicit. Prezența studenților
 • Prezența zilnică, săptămânală, lunară și anuală a elevilor poate fi luată de către cadrele didactice respective.
 • Profesorul poate modifica prezența elevului într-o etapă ulterioară, în caz de implicit / eroare. Integrare bio-metrică
 • Datele automate legate de prezență sunt colectate prin integrarea dispozitivelor bio-metrice și RFID.
 • Reducerea șanselor de introducere proxy și implicită a datelor din cauza mișcării monitorizate în timp real.
Software de gestionare a prezenței online românești, Sistem de management al prezenței studenților românești, ERP românesc de gestionare a prezenței studenților, Software de urmărire a prezenței online românești, Software de urmărire a prezenței cursurilor românești, Aplicație de urmărire a prezenței mobile pentru școală Colegiu Studenți universitari români, Înregistrare de prezență a studenților online română , Sistem de gestionare a prezenței biometrice Software ERP românesc, Aplicație mobilă de gestionare a prezenței biometrice pentru Școala Universității din România

Software pentru gestionarea temelor școlare și a claselor românești Colegiul | Institutul | Universitate

Prin această caracteristică a sistemului de management al educației Genius; urmărirea performanței zilnice a unui student se poate face cu ușurință, ajutând la crearea unui mediu potrivit pentru studenți, aducându-i cu un pas mai aproape de succes. Acest lucru îi ajută, de asemenea, pe profesori să își reducă sarcina de a întreține manual totul și de a ține evidența temelor elevilor, a claselor, a sarcinilor, a notelor, a planificării lecțiilor etc. prin intermediul software-ului nostru digitalizat de gestionare a datelor școlare.

Modulul nostru interactiv bazat pe web ERP este integrat cu toate caracteristicile academice ale managementului educației cu diverse instrumente de învățare și predare care se concentrează pe rezultatul studenților. Aplicația mobilă furnizată de sistemul nostru online de gestionare a școlii este recunoscătoare pentru părinți care îi ajută să urmărească în timp util dacă copiii lor îndeplinesc fiecare sarcină la timp.

Avem un software complet de gestionare a școlii care ajută toate părțile asociate școlii cu următoarele caracteristici academice:

Clasa Și Secția Școală
 • Profesorii pot verifica și vizualiza lista claselor și secțiunilor în care sunt repartizați pentru a preda elevii, pot vedea numărul clasei și secțiunea în care sunt repartizați fie de către director, fie de către administratorul școlii.
 • Administratorul poate adăuga o nouă clasă cu numele clasei, codul și fluxul / departamentul, va arăta, de asemenea, programa și puterea elevului pentru acea clasă.
 • De asemenea, el / ea poate adăuga secțiuni diferite pentru clasa respectivă, cu numărul total de studenți care studiază în fiecare secțiune. De asemenea, pot vizualiza și actualiza lista claselor și secțiunilor studenților.
Subiecte școlare
 • Profesorii pot vedea subiectele care le sunt alocate pentru a preda elevii din lista de alocare a subiectelor, îi va ajuta pe profesori să cunoască fluxul / departamentul și subiectele pe care să le predea în diferite clase și secțiuni.
 • Administratorul poate adăuga codul subiectului pentru subiecte individuale și, în conformitate cu regulile consiliului guvernamental, poate adăuga și cartea preferată de citit și autorul cărții pentru același, Pentru diferitele subiecte administratorul poate atribui codul subiectului, cum ar fi: Chimie - CHEM, Fizică - PHY, Arte Plastice - FIAR etc.
 • Dacă institutul decide să adauge mai multe subiecte în anumite clase sau în toate clasele, administratorul poate atribui și adăuga subiecte diferite pentru clasa și secțiunile specifice. În mod similar, el / ea poate, de asemenea, să aloce diferitele subiecte profesorilor, ceea ce îi va ajuta să înțeleagă ce subiecte trebuie să predea în cursuri, cu fluxul / departamentul, numele angajaților, clasa și secțiunea.
Programa școlară și planificarea lecțiilor
 • Profesorii / Administratorul pot gestiona programa diferitelor subiecte ale orelor, acest lucru îi va ajuta să programeze cursurile și prelegerile pentru a finaliza programul diferitelor subiecte la timp.
 • Administratorul poate adăuga zilnic o nouă listă de planificare a lecțiilor, acest lucru îi va ajuta pe profesori să cunoască subiectele, codul prelegerii și diferitele teme alocate acestora, acest lucru va spori viteza de finalizare a programului în timp util.
 • În mod similar, profesorii pot adăuga zilnic o nouă listă de planificare a lecțiilor, acest lucru îi va ajuta pe profesori să cunoască subiectele, codul prelegerii și diferitele subiecte alocate acestora, acest lucru va spori viteza de finalizare a programului.
Teme și note școlare
 • Elevii își pot vizualiza temele zilnice și notele de curs, care vor fi încărcate de către cadrele didactice respective folosind aplicația mobilă interactivă de pe telefoanele lor mobile.
 • Profesorii vor încărca în mod regulat temele și notele în sistem, care pot fi vizualizate atât din sistemul web desktop, cât și din aplicația mobilă. Elevii pot vizualiza numele profesorului clasei care a alocat sarcini și note și data depunerii acestora.
Teme de clasă și teme pentru școală
 • Aplicația noastră mobilă interactivă îi va ajuta pe profesori să încarce lucrările zilnice / temele pentru elevii lor. Elevii și părinții pot vizualiza munca la clasă / temele alocate fiecărui subiect prin intermediul aplicației mobile.
 • Acest lucru îi va ajuta pe acei studenți care lipsesc din concediu medical sau din orice alt motiv. Aceștia își pot copia și finaliza munca la clasă prin intermediul aplicației mobile, care îi va recunoaște pe elevii absenți cu privire la munca de la zi și la temele date de către profesorii lor.
Colegiul Școlii Teme universitare și sistemul de gestionare a lucrărilor de clasă Română, Software ERP pentru sistemul de gestionare a temelor și a claselor Română, Software pentru sistemul de gestionare a temelor pentru studenți și cursuri de clasă română,Aplicație mobilă pentru teme pentru elevi și managementul cursurilor pentru elevi românești, ERP pentru teme pentru studenți și gestionare a cursurilor pentru elevi românești , Aplicația pentru gestionarea temelor studențești și a clasei pentru iPhone română, Aplicația studentului pentru gestionarea temelor și a claselor pentru Android românesc

Școală Online Școală Sistem de gestionare a orelor de timp Română | Colegiul | Institutul | Universitate

Programarea tabelului de timp a fost simplă și eficientă cu managementul educației Genius. Este cea mai esențială necesitate pentru planificarea și dezvoltarea studenților din diferite școli / colegii / universități și institute, de asemenea, acest lucru ajută la alocarea orarelor precise fiecărei materii pentru a preda elevii. Orele de curs în școală sunt limitate și, prin urmare, trebuie gestionate cu o planificare și o gestionare a timpului adecvate. Poate fi folosit pentru a aloca noi clase sau, de asemenea, pentru a anula temporizările clasei, permițând astfel o modalitate mai capabilă de a economisi timp și energie a elevilor. De-a lungul tuturor problemelor de timp, diferite subiecte și clase sunt alocate în funcție de nevoile lor de alocare cu ajutorul acestei caracteristici. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a aloca diferite clase practice și teoretice, care vor crește productivitatea și eficiența elevilor.

Pentru a economisi timp și eforturi adecvate de administrare; Portalul Genius oferă facilitatea de a crea gratuit orarul școlar. Prin această caracteristică, școlile / colegiile / institutele / universitățile pot crea și gestiona orarul angajaților și orarul studenților M fără probleme. Acest lucru ajută și la gestionarea proxy-ului prin atribuirea unei prelegeri altui profesor atunci când profesorul în cauză este absent.

Școala Facultății Orar

Administratorul școlii admite o dată orarul pentru o anumită clasă; profesorii își pot vizualiza propriul orar de clasă și își pot gestiona programul în consecință. Profesorii își pot decide planul zilei și pot accesa și orarul din aplicația mobilă. Orice proxy atribuit de către administratorul școlii va fi solicitat prin intermediul aplicației mobile.

Orarul școlar al elevilor

Orarul creat de profesori pentru fiecare clasă respectivă poate fi vizualizat de elevi prin intermediul aplicației lor mobile. Elevii vor primi chiar o notificare cu privire la orice schimbări sau actualizări aduse de profesori în caz de procură. Părinții pot vizualiza și calendarul elevului și acesta va fi afișat săptămânal pentru aplicația elev-părinte.

Software pentru sistemul de gestionare a tabelelor de timp românește, ERP pentru gestionarea tabelelor de timp românesc, Aplicație de gestionare a tabelelor de timp pentru școala universității universitare românești, Gestionarea timpului Aplicații mobile pentru studenți români, Școală de timp pentru generatorul de sistem software ERP românesc, Școala universității universitare Orar generator Open Source română, Auto Aplicație mobilă Generator de orare pentru școală Colegiul Universitar din România, Planificator de orar pentru studenți Aplicație mobilă pentru iPhone și Android românesc, Sistem de notificare în timp real Software românesc

Managementul salarizării școlare românesc | Colegiul | Institutul | Universitate

Sistemul de gestionare a salarizării are grijă și gestionează diviziunea financiară a salariului salarial al salariaților, alocațiilor, deducerilor, salariului brut și net. De asemenea, ajută la crearea de salarii pentru o anumită perioadă. Avantajul extraordinar al sistemului de gestionare a salarizării este execuția sa simplă și interfața ușor de utilizat. După cum se arată în sondajul realizat de Global Payroll, se exprimă faptul că aproximativ 70% din instituție folosește managementul salarizării în asociația lor, întrucât înțelege posibilitățile de a lua salarii imprevizibile și plata impozitelor de la autoritățile de nivel superior.

Servicii de salarizare a sistemului universitar școlar Română, Sistem de gestionare a salarizării online Software ERP românesc, Aplicație mobilă de gestionare a salarizării românești, Sistem de gestionare a salarizării pentru Institutul Universitar Școlar Colegiul Român, Cerere de gestionare a salarizării pentru Școala Colegiului Universitar din România, Module de sistem de gestionare a salarizării școlare românești

Managementul finanțelor școlare românești Colegiul | Institutul | Universitate

Modulul de management financiar Genius este special conceput pentru sectorul educațional pentru a oferi o schiță cuprinzătoare a finanțelor școlii / colegiului, care împuternicește un institut să configureze funcții perfecte de gestionare a taxelor, cu o structură de registru precisă și intrări de registre cu o interfață ușoară pentru utilizator, realizând întregul proces fără erori și rapid. Taxele care sunt înregistrate se reflectă imediat într-un singur loc pentru consultare rapidă. În plus, gestionează în mod eficient complexitatea contabilității și raportării financiare, ceea ce are tot ceea ce trebuie să lucreze un institut stabilit.

Institutele educaționale trebuie să aibă date financiare adecvate și strategii de supraviețuire într-o situație competitivă. Realizarea semnificativă se bazează pe capacitatea de a colecta și utiliza informațiile financiare în sens real. Institutele care sunt îngrijite bine, conțin un set corect de informații financiare necesare. Anumite standarde, legi și metode sunt foarte bine definite în organizația educațională cu ajutorul luării deciziilor financiare.

Sistem de management financiar românesc, software de gestionare financiară română, aplicație mobilă de gestionare financiară română, școală de management financiar ERP românesc, aplicație mobilă de gestionare financiară pentru școala colegiu institut universitar românesc, aplicație de gestionare financiară a școlii pentru iPhone și Android română, sistem de gestionare financiară pentru școala universității universitare Institutul românesc

Transport școlar / Bibliotecă / Gestionare pensiune românească | Colegiul | Institut | Universitate

Managementul transportului este cel mai important modul din școală / colegiu / universitate. Administratorul poate vizualiza toate detaliile șoferului vehiculului școlar, cum ar fi numele, numărul vehiculului, numărul de licență și numărul de telefon al șoferului. Cu ajutorul sistemului GPS, Genius poate urmări locația în timp real a vehiculului școlar în orice moment. În mod similar, acest modul poate fi personalizat și în funcție de cerințele institutului individual.

Library Management System este un modul care este utilizat pentru a gestiona catalogul unei biblioteci. Aceasta păstrează evidența tranzacțiilor întregi ale cărților disponibile în bibliotecă. Genius oferă un sistem de gestionare a bibliotecilor, care este foarte ușor de utilizat și satisface toate cerințele unui bibliotecar. Există multe funcții care ajută bibliotecarul să urmărească înregistrările cărților disponibile, precum și ale cărților emise. Acest sistem este disponibil atât pe site-ul web, cât și în aplicații mobile.

 • Păstrați evidența diferitelor categorii de cărți.
 • Clasificați subiectul cărților înțelept și mod ușor de a introduce cărți noi.
 • Mod ușor de a face check-out și check-in.
 • Mod ușor de a ști câte cărți sunt emise unui anumit student și, de asemenea, de a cunoaște starea unei cărți.

Modulul Hostel Management este dezvoltat pentru gestionarea diferitelor activități ale pensiunii. Atunci când există un număr imens de studenți și este necesară alinierea tuturor sarcinilor și evidențelor hostelului Managementul hostelului funcționează eficient pentru a face față activităților zilnice ale hostelului. Diferiti utilizatori pot vizualiza cazarea hostelului si detaliile hostelului prin meniul Detalii. Cu ajutorul programului Genius Education Management, utilizatorii pot verifica meniul zilnic al cantinei prin intermediul site-ului web și al aplicației mobile.

Software pentru sistemul de gestionare a transportului cu autobuzul românesc, Soluții pentru transportul cu autobuzul pentru studenți românesc, ERP pentru transportul cu autobuzul școlar românesc, Aplicația mobilă pentru gestionarea transportului cu autobuzul pentru studenți românesc, Aplicația pentru gestionarea transportului cu autobuzul pentru studenți pentru iPhone și Android românesc, ERP pentru gestionarea bibliotecilor pentru Școala Colegiului Institutul Universitar din România, Aplicație mobilă de gestionare bibliotecă română, aplicație mobilă de rezervare de hostel pentru studenți români, sistem de gestionare a cantinei de software software pentru studenți români, software de sistem de rezervare de hostel online aplicație mobilă ERP română

Studenți școlari și sistem de urmărire a vehiculelor / sistem românesc | Colegiul | Institutul | Universitate

Este planificat în special urmărirea transportului școlar și gestionarea locației elevilor într-un mod securizat. Acesta va ajuta la știerea dacă elevul a urcat sau a coborât din vehiculul de transport și este suficient de capabil să trimită alerte vitale către tutori și conducerea școlii cu datele pe care școlile le au. trebuie să știe. Ulterior, managementul Genius Education oferă răspunsuri precise și prompte. Student Tracker va utiliza dispozitivul mobil pentru urmărirea în timp real a elevilor. Administratorul, profesorii și părinții pot urmări și monitoriza în timp real prin intermediul cadrului multiplataforme Genius. Este indispensabil ca o școală să-și monitorizeze elevii.

Genius oferă o soluție personalizată de urmărire GPS destinată tuturor organizațiilor educaționale. Practic, se concentrează pe îmbunătățirea securității studentului și, în plus, pe taxa pentru operațiunile de călătorie. Nu numai că urmărește vehiculele, modulul este destinat să urmărească fiecare student. Acest lucru permite conducerii școlii și colegiilor să se ocupe cu activitățile lor de transport mai eficient și să ofere mai multă seninătate semnificativă părinților.

Sistem de urmărire a autobuzelor pentru studenți ERP românesc, Urmărire vehicule pentru autobuze pentru studenți ERP română, Aplicație mobilă pentru urmărirea vehiculelor pentru autobuze pentru studenți români, Aplicație mobilă pentru urmărirea vehiculelor pentru studenți pentru iPhone și Android românesc, Aplicație mobilă de urmărire GPS pentru autobuze școlare, Aplicație ERP pentru planificarea rutelor autobuzelor școlare Română , Optimizarea traseului autobuzului școlar românesc

Managementul examenelor școlare română | Colegiul | Institutul | Universitate

Sarcina procesului de examinare devine foarte ușoară în modulul de gestionare a examenelor școlare. Modulul de gestionare a examenelor ERP școlar verifică diferite operațiuni instituționale. Sistemul poate genera rezultate la examen în trei formate: bazat pe note, bazat pe note și combinația ambelor. Va ajuta la configurarea diferitelor secțiuni, cum ar fi numărul de clase, subiecte și tipuri de limbi și tipul de examinare. Utilizatorul poate defini note și reguli de examen. Există mai puține șanse de erori umane în modulul de gestionare a examenelor, deoarece Școala ERP Cloud oferă validări solide.

Managementul examenelor este conceput ca un instrument potențial care îi ajută pe profesori în planificarea examenelor, creând lucrări de examen online / offline, bănci de întrebări, tabel de timp pentru examen și rezultate ale examenelor. Institutele pot susține examene online și offline și, de asemenea, pot personaliza notele sau examenele bazate pe note. Genius Education Management System oferă toate detaliile pe o singură platformă, care oferă un mediu de studiu mai bun și claritate în institut.

Software de gestionare a examenelor românești, Software de gestionare a examenelor pentru studenți ERP românesc, Aplicații mobile pentru managementul examenelor pentru studenți române, Software pentru sisteme de gestionare a examenelor ERP românesc, Aplicație mobilă de gestionare a examinatorilor online Română, Software de sistem de examinare online pentru studenți români, Software de gestionare a examenelor cu sursă deschisă ERP Română

Cu abordarea sa internațională și globală a managementului educației, Genius Education Management derivă productiv toate aspectele software-ului școlar ERP integrat sub o singură interfață cu caracteristici și funcționalități robuste. Este complet potrivit pentru nevoile instituționale ale instituțiilor mici și mari. Diverse caracteristici cheie precum; Admiterea / înscrierea online, plata onorariilor online, gestionarea examenelor online / offline, gestionarea resurselor umane, urmărirea în timp real a studenților / vehiculelor, gestionarea portierelor de securitate / recepției etc.

Sistem de management al învățării LMS română, Software gratuit de management al învățării școlare română, Managementul învățării online ERP română, Managementul învățării online Aplicație mobilă română, Sistemul de gestionare a învățării pentru școala Colegiul universitar românesc, Sistemul de management al învățării online română, Aplicația de învățare online română, Software-ul sistemului LMS Română, LMS Mobile Application Romanian, LMS System Open Source Romanian, Open Source Online Class Class Romanian
Moldova, Romania, Serbia
Moldova, România, Serbia