Image Alt

Skolestyringsprogramvare norsk

Programvare for skoleledelse engelsk

Geni Utdanningsledelse er en web- og mobilapplikasjon utviklet spesielt for å håndtere de daglige funksjonene til skole / høyskole og universiteter. Det er en skybasert ERP-løsning som vil gi det mest oppdaterte mobilapplikasjonsskjemaet til lærerne, studentene og foreldrene for å hjelpe dem med å bruke påloggingen fra hvor som helst og når som helst. På denne måten øker mobiliteten til å bruke dette systemet enormt. Det vil gi deg muligheten til å komme til en hel datastyrt involvering for front- og backend-organisasjonsadministrasjoner med informasjonsadministrasjonsøvelser fra alle de lærerike stiftelsene, for eksempel skoler, høyskoler og universiteter.

Skole / høyskole / universitet (ERP) Management System

"Opplev problemfri ytelse med flere plattformfunksjoner og enkelt, men likevel dynamisk grensesnitt"

Genius School ERP har forskjellige moduler å administrere og håndtere for eksempel; Avgiftsadministrasjon, rutetabell, oppmøte, eksamen, nyheter, vandrerhjem, bibliotek, transport, skolekalender, arrangementer osv. I tillegg har den nylig lansert den nye versjonen med fullverdig menneskelig ressursmodul for å administrere lønn til ansatte og lønnsslippene deres. Finansmodulen hjelper deg med å planlegge og tildele gebyrstrukturer for studenter. Genius School ERP System er også et utmerket samarbeidsverktøy som bruker Task Priority-funksjonen. Det er også et internt meldingssystem innen Genius som vil hjelpe studentene, læreren og foreldrene til å kommunisere med hverandre.

Cloud Based ERP Norwegian, School ERP Norwegian, Enterprise ERP Solutions Norwegian, Educational ERP Modules Norwegian, School Management System ERP Norwegian, School ERP System Norwegian, School ERP Norwegian, top erp systems for small business Norwegian, College management system software Norwegian, school erp programvare demo norsk

School Academic Management Engelsk | Høyskole | Institutt | universitet

Geni Utdanningsledelse vil hjelpe studentene med å håndtere alle akademiske ledelsesfunksjoner ved å administrere alle operasjonelle aktiviteter for å få de ønskede resultatene i karrieren. Dette vil skape bedre læringskultur og miljø for studentene så vel som skoleadministrasjonen. Som vil bringe dem nærmere de fastsatte målene. Academic Management-modulen er utformet på en slik måte at den vil gi bedre utviklingsmuligheter ved hjelp av jevn og effektiv flyt av all den akademiske prosessen. Det vil gi operasjonsaktivitetene mer enkelhet og forvandle den akademiske strukturen til etterlengtede digitale rammer. ERP-modulen er fullt integrert med akademiske funksjoner og verktøy for utdanningsledelse som vil bidra til å skape bedre resultater for studentene.

Programvare for skoleadministrasjonssystem, norsk, programvare for akademisk styringssystem norsk, akademisk ledelse mobilapplikasjon norsk, akademisk styringssystem ERP norsk, akademisk styringssystem for studenter norsk, akademisk styringsapp for iPhone norsk, akademisk styringssystem for skolehøgskole universitet norsk

School Student Management English | Høyskole | Institutt | universitet

Student Management System ERP er i stand til å håndtere store studentdata og hente alle lagrede data effektivt fra systemet. Den kan administrere prosessen med påmelding, opptak, klasse- og seksjonsallokering etc. for å få et helhetsbilde av studentens ytelse. På samme måte kan den også overvåke lærerens daglige aktiviteter og spore student / lærers daglige oppmøte. Studentene kan lære om ny generasjon teknologier med sine daglige akademiske aktiviteter med enkel struktur og enkelt brukergrensesnitt for studenter.

Studentledelse System norsk, Online Student Management System Software ERP Norsk, Student Management Mobile Application Norsk, Student Management App for iPhone og Android Norwegian, Studentinformasjonssystemprogramvare ERP Norwegian, Studentinformasjonssystem online norsk, Studentinformasjon Søknad Norsk, Integrert Studentinformasjonssystem Norsk

Skolestiprogrammer engelsk | Høyskole | Institutt | universitet

Uten papirer vil det online stipendprogrammet tillate studentene å søke og sende inn søknaden digitalt. Dermed øker det sjansen for fleksibel tilgjengelighet og reduserer sjansene for feil, og gir dermed sikkerhet for effektiv prosessflyt for stipendapplikasjon i skoleutdanning ERP. Administrasjonen vil lage stipendprogrammer for studenter som vil hjelpe studentene i deres økonomiske hjelp for å fullføre utdannelsen. Modulen vil gi forskjellige funksjoner som; Online registrering av studenter, tildeling av unikt registreringsnummer til alle studenter, sjekk kriteriene for innlevering av stipendssøknaden, enkel og rask behandling og publisering av utvalgte studenter, bekreftelse av stipendbeløpet mottatt av studenter og institusjoner, SMS-varsel til studenter / foreldre på godkjenning og utbetaling av beløp, flere applikasjonshåndtering, generering av utvalgsliste, tildeling, register, saksgang etc.

Online stipendprogram norsk, stipendstyringsprogramvare norsk, studentstipendadministrasjon ERP norsk, stipendadministrasjon mobilapp for studenter norsk, studentstipendadministrasjonssøknad for iPhone og Android norsk, studentstipendstyringsprogramvare norsk, stipendprogrammer for studenter norsk

Skolefri onlineopptak og påmelding Engelsk | Høyskole | Institutt | universitet

Opptak og påmelding er en oppgave som foregår for en organisasjon (skole, høyskole, universitet, institutt etc.) med jevne mellomrom. Denne oppgaven inkluderer mye bry og komplekse prosedyrer som hvis det gjøres manuelt vil ta mye tid for teamet som administrerer det samme. Prosessen inkluderer utforming av skjemaer for kandidater, innsamling av data, betalingsinnsamling som inkluderer kostnad og tid og som samtidig påvirker kvaliteten og oppretting av feil.

For å automatisere denne prosedyren har utviklerne våre opprettet Online Admission and Enrollment-funksjon med et mål om å gjøre driften og funksjonaliteten til organisasjoner jevn og enkel. Dette skaper en gjennomsiktighet og rask metode for å føre poster og opprettholde dem for fremtidige formål. Denne måten Digital Online Application System gjør oppgaven enkel for både institusjoner og studenter.

Fordeler med online opptak og påmelding
 • Ettersom det er online opptaksskjema, kan kandidater fylle ut søknadsskjema fra hvor som helst og når som helst.
 • Du trenger ikke å stå i lange køer for å få søknadsskjemaet og sende det samme.
 • Den tradisjonelle metoden for manuelt papirarbeid vil bli endret, og dermed vil det bidra til kostnadsbesparelser for instituttene.
 • Online opptaksskjema vil hjelpe til med å redusere uønskede data, administratoren kan sjekke søknadene og bare kvalifiserte studentdata vil bli lagt inn i instituttets database.
 • Prosessen vil gi de presise og pålitelige resultatene med standardiseringen.
 • Hele opptaksprosessen er veldig dynamisk. Hvis det blir noen endringer i systemet, reflekteres det umiddelbart for kandidatene.
 • Man Power Saving - Institutter trenger ikke å tildele ekstra arbeidskraft for å administrere søkerne.
 • Ikke lenger krav om utskrift og lagring av skjemaene separat.
 • Institutter trenger ikke å samle inn skjemaer for alle kandidatene og arkivere dem.
Skoleopptaksledelsessystem norsk, student online opptakskjema programvare norsk, studentopptaksledelsessystem norsk, online høyskoleopptakssystem norsk, skoleopptak mobilapp norsk, Android skoleopptak app norsk, online opptakssystem norsk, online opptak i skole norsk

Skolefrit online programvare for administrasjonsgebyr for norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Programvare for gebyradministrasjon designet av Genius Education Management System hjelper skoler / høyskoler / universiteter med å digitalisere prosessen med gebyrinnkreving fra studenter gjennom forskjellige betalingsportaler integrert i systemet vårt. Online gebyrinnkreving kan gjøres av respektive instanser når som helst og hvor som helst.

Sikrede pålogginger gis til alle brukerstudenter, foreldre, ledere og ansatte gjennom hvilke online gebyr betaling / inkassotransaksjoner skjer trygt og risikoen for falske transaksjoner reduseres. På denne måten gjør skolegebyrsstyringssystemet alle prosesser strømlinjeformet, og det er mulig å spore sanntid med hensyn til innkrevde avgifter og ventende avgifter.

Skolen Absolute Fees Management
 • Alle typer gebyrstruktur
 • Kursvis, klassemessig og studentkategori klok avgiftsinnsamling
 • Rabattstruktur for flere gebyrhode
 • Tilgjengelig fra hvor som helst og når som helst.
Skoleavgift og skolegebyr
 • Standard og tilpassbare gebyrkvittering / betalingsmaler designet
 • Detaljerte data om innsamlede avgifter er tilgjengelige på dashbordet
 • Faktura tilgjengelig for forskjellige avgiftskategorier
Skole online gebyr betaling
 • Gebyrinnkreving gjennom integrerte betalingsportaler
 • Statusrapporter om ventende avgifter via SMS / E-post
 • Avgiftsgenereringsanlegg
Online gebyradministrasjon ERP norsk, Online avgiftsadministrasjon mobilapp norsk, Student Online Fee Management ERP Norwegian, Betal collegegebyrer på norsk, Betal universitetsgebyrer på norsk, Online gebyrbetaling ERP Norwegian, Online gebyr betaling mobilapp norsk , Online gebyrbetaling og innkreving norsk, Online gebyrbetalingsprosess i School College University Norwegian

Programvare for programvarehåndtering på skolen online Høyskole | Institutt | universitet

Programvare for deltakelsesadministrasjon levert av Genius Education Management System hjelper deg med å ta lærere på nettet av lærere, noe som sparer mye tid og indirekte øker produktiviteten til lærere som blir drept hvis de går for å opprettholde manuelt oppmøte daglig. Du kan nå si farvel til penn og papir ved å bruke vårt Student Attendance Management System og automatisere prosessen.

På denne måten hjelper Free Attendance Software lærere å registrere oppmøte for forskjellige klasser, seksjoner og til og med avdelinger, og som også senere kan bli gransket av administratorer i tilfelle standard / feil. Daglig sikkerhetskopiering av oppmøtingsdata kan genereres fra Online Attendance Software, og til og med tilpassede rapporter kan genereres og skrives ut fra systemet.

Skoleansatt oppmøte
 • Daglig, ukentlig, månedlig og årlig oppmøte av ansatte kan tas av admin.
 • Administrator kan overvåke og overvåke lærernes oppmøte i tilfelle standard / feil. Studentoppmøte
 • Daglig, ukentlig, månedlig og årlig oppmøte av studenter kan tas av respektive klasselærere.
 • Lærernes kan endre studentens oppmøte på et senere tidspunkt i tilfelle standard / feil. Biometrisk integrasjon
 • Automatiske data relatert til oppmøte blir samlet inn gjennom Bio-metrisk og RFID-enhetsintegrasjon.
 • Reduksjon i sjansene for proxy og standard dataregistrering på grunn av overvåket sanntids bevegelse.
Programvare for påmeldingsstyring på nettet norsk, Programvare for systemregistrering av studentoppmøte norsk, Studentadministrasjonsstyring ERP norsk, Programvare for oppfølgingssystem for elektronisk oppmøte, Norsk, Programvare for sporing av oppmøte for studentklasser Norsk, Oppmøte Tracker Mobilapp for skolehøgskolen Universitetsstudenter Norsk, Studentoppmøte Registrer deg online Norsk , Biometric Attendance Management System Software ERP Norwegian, Biometric Attendance Management Mobile App for School College University Norwegian

Programvare for skolearbeid og klassearbeidsledelse Norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Gjennom denne funksjonen i Genius Education Management System; sporing av studentens daglige forestillinger kan enkelt gjøres for å skape rette miljø for studenter som bringer dem et skritt nærmere suksess. Dette hjelper også lærere med å redusere oppgaven deres med å vedlikeholde alt manuelt og holde oversikt over elevens lekser, klassearbeid, oppgaver, notater, leksjonsplanlegging osv. Gjennom vår digitaliserte programvare for skoleadministrasjon.

Vår interaktive nettbaserte ERP-modul er integrert med alle de faglige egenskapene til Education Management med ulike lærings- og undervisningsverktøy som er fokusert på studentresultat. Mobilappen som tilbys av vårt online skoleledelsessystem er takknemlig for foreldre som hjelper dem med å spore rett i tid om barna deres fullfører hver oppgave i tide.

Vi har en komplett programvare for skolestyring som hjelper alle parter tilknyttet skolen med følgende akademiske funksjoner:

Skoleklasse og seksjon
 • Lærere kan sjekke og se listen over klasser og seksjoner der de er tildelt til å undervise elevene, de kan se klassenummeret og delen der de er tildelt av enten rektor eller skoleadministrator.
 • Administrator kan legge til ny klasse med kursnavn, kode og strøm / avdeling, den vil også vise fagplanen og studentens styrke til den klassen.
 • Han / hun kan også legge til forskjellige seksjoner for den aktuelle klassen med totalt antall studenter som studerer i hver seksjon. De kan også se og oppdatere listen over klasser og seksjoner til studentene.
Skolefag
 • Lærere kan se emnene som er tildelt dem for å undervise studentene fra listen over emneallokeringsliste, det vil hjelpe lærerne å kjenne strømmen / avdelingen, og emnene å undervise i forskjellige klasser og seksjoner.
 • Administratoren kan legge til emnekode for individuelle emner, og i henhold til myndighetsstyrets regler kan han / hun også legge til boken som er foretrukket å lese, og forfatteren av boken for det samme. For de forskjellige emnene kan admin tildele emnekode som: Kjemi - CHEM, Fysikk - PHY, kunst - FIAR etc.
 • Hvis instituttet bestemmer seg for å legge til flere emner i det spesifikke eller alle klassene, kan administratoren tilordne og legge til forskjellige emner for den aktuelle klassen og seksjonene. På samme måte kan han / hun også tildele lærerne de forskjellige fagene, noe som vil hjelpe dem med å forstå hvilke fag de trenger å undervise i forelesningene, med strøm / avdeling, ansattes navn, klasse og seksjon.
Skoleplan og leksjonsplanlegging
 • Lærere / administrator kan administrere pensum for forskjellige emner i klassene, dette vil hjelpe dem med å planlegge klassene og forelesningene for å fullføre pensum for forskjellige emner i tide.
 • Administrator kan daglig legge til ny planliste over leksjonene, dette vil hjelpe lærerne å kjenne fagene, forelesningskoden og deres tildelte forskjellige forelesningsemner, dette vil øke hastigheten på fullføring av pensum i tide.
 • På samme måte kan lærere legge til en ny planliste over leksjonene daglig, dette vil hjelpe lærerne å kjenne fagene, forelesningskoden og deres tildelte forskjellige forelesningsemner, dette vil øke hastigheten på fullføring av pensum.
Skoleoppgaver og notater
 • Studentene kan se sine daglige oppgaver og klassenotater, som blir lastet opp av deres respektive klasselærere ved hjelp av den interaktive mobilappen av mobiltelefonene.
 • Lærere vil laste opp oppgavene og notatene regelmessig i systemet, som kan vises fra skrivebordssystemet og fra mobilappen. Studentene kan se klasselærerens navn som tildelte oppgaver og notater og datoen for innlevering av det samme.
Skolearbeid og lekser
 • Den interaktive mobilappen vår vil hjelpe lærerne å laste opp det daglige klassearbeidet / leksene for elevene sine. Elevene og foreldrene kan se klassearbeidet / leksene som er tildelt for hvert fag gjennom mobilappen.
 • Dette vil hjelpe de studentene som er fraværende i sykefravær eller annen grunn. De kan kopiere og fullføre klassearbeidet sitt gjennom mobilappen, som vil anerkjenne de fraværende studentene om dagens klassearbeid og gitte lekser fra deres respektive lærere.
Skolehøgskole Universitetslekser og Classwork Management System Norwegian, Lekser og systemarbeidssystemprogramvare ERP Norwegian, Studentlekser og klassearbeidssystemprogramvare norsk, Student Lekser og klassearbeidsledelse Mobile App Norwegian, Student Homework and Classwork Management ERP Norwegian , Student Lekser og Classwork Management App for iPhone norsk , Studentlekser og klassearbeid Administrasjonsapp for Android Norwegian

Skolen Online Skolen Rutetabell Styringssystem Norwegian | Høyskole | Institutt | universitet

Tidsplan for planlegging gjort enkelt og effektivt med Genius Education Management. Det er den mest grunnleggende nødvendigheten for planlegging og utvikling av studenter i forskjellige skoler / høyskoler / universiteter og institutter. Dette hjelper også med å tildele presise timinger til hvert fag for å undervise studentene. Timetider på skolen er begrenset, og det må derfor styres med riktig tidsplanlegging og tidsstyring. Den kan brukes til å tilordne en ny klasse eller også til å avbryte timingen, slik at en bedre måte å spare tid og energi på elevene på. I løpet av alle spørsmål om tid blir forskjellige emner og klasser tildelt i henhold til deres behov for tildeling ved hjelp av denne funksjonen. Den kan også brukes til å tilordne forskjellige praktiske og teoretiske klasser som vil øke studentenes produktivitet og effektivitet.

For å spare tilstrekkelig tid og innsats for administrasjonen; Genius-portalen gir muligheten til å lage skoletidsbord gratis. Gjennom denne funksjonen kan skoler / høyskoler / institutter / universiteter opprette og administrere tidsplan for medarbeidere og studenttidstabell uten problemer. Dette hjelper også ved fullmaktsadministrasjon ved å tilordne en forelesning til en annen lærer når den aktuelle læreren er fraværende.

Skolefakultetets tidsplan

Skoleadministrator innrømmer en gang rutetabell for en bestemt klasse; lærerne kan se sitt eget klasseromstabell og styre timeplanen deretter. Lærere kan bestemme dagsplanen og kan også få tilgang til rutetabellen fra mobilappen. Eventuelle fullmakter som skoleadministratoren har tildelt dem, blir bedt om det via mobilapplikasjonen.

Skolestudentabell

Tidsplanen som lærerne har laget for hver klasse, kan sees av elevene via mobilappen. Studentene vil til og med få et varsel om eventuelle endringer eller oppdateringer laget av lærere i tilfelle fullmektig. Foreldre kan også se elevens timeplan, og den vises ukentlig for student-foreldre-appen.

Programvare for tidstabellstyringssystem norsk, rutetabelladministrasjon ERP norsk, timebordstyringsapplikasjon for skolehøgskolen universitetsnorsk, tidsstyring mobile apper for studenter norsk, skoletabellgenerator systemprogramvare ERP norsk, skolehøgskolen universitet tidsplangenerator åpen kildekode norsk, auto Timetable Generator Mobile App for School College University Norwegian, Student Timetable Planner Mobile App for iPhone and Android Norwegian, Real Time Notification System Software Norwegian

Skolelønnsledelse Norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Lønnsstyringssystemet ivaretar og styrer den økonomiske inndelingen av ansattes lønn, kvoter, fradrag, brutto og nettolønn. Det hjelper også med å lage lønnsslipp for en bestemt periode. Den ekstraordinære fordelen med lønnsstyringssystem er enkel gjennomføring og brukervennlig grensesnitt. Som indikert av undersøkelsen utført av Global Payroll, uttrykkes det at omtrent 70% av institusjonen bruker lønnsledelse i sin forening, da de forstår mulighetene for å ta ut uforutsigbare lønnsslipp og betaling av skatt fra øverste nivå myndigheter.

Skole Høyskole University System Payroll Services Norwegian, Online lønnsstyringssystemprogramvare ERP Norwegian, Lønnsadministrasjon mobilapplikasjon norsk, Lønnsstyringssystem for School College University Institute Norwegian , Lønnsadministrasjonssøknad for School College University Norwegian, Skolelønnsstyringssystemmoduler norsk

Skoleøkonomistyring Norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Genius Financial Management-modulen er spesielt designet for utdanningssektoren for å gi en omfattende oversikt over School / College Finance som gir et institutt muligheten til å sette opp perfekte gebyradministrasjonsfunksjoner med nøyaktig reskontrostruktur og reskontrooppføringer med et enkelt brukergrensesnitt, noe som gjør hele prosessen feilfri og rask. Avgifter som registreres reflekteres umiddelbart på ett sted for klar referanse. I tillegg administrerer den kompleksiteten i regnskap og finansiell rapportering effektivt, som har alt et etablert institutt trenger å jobbe med.

Utdanningsinstitusjoner må ha passende økonomiske data og overlevelsesstrategier i en konkurransesituasjon. Betydelig prestasjon er avhengig av kapasitet til å samle og bruke finansiell informasjon i reell forstand. Institutter som er ivaretatt, inneholder riktig sett med nødvendig finansiell informasjon. Visse standarder, lover og metoder er veldig godt definert i utdanningsorganisasjonen ved hjelp av økonomisk beslutningstaking.

Økonomistyringssystem norsk, Programvare for økonomistyring norsk, Økonomistyring mobilapplikasjon norsk, Skolens økonomistyring ERP norsk, Økonomistyring Mobile App for School College University Institute norsk, School Financial Management App for iPhone og Android norsk, Økonomistyringssystem for skolen Høyskole universitet Institutt norsk

Skoletransport / Bibliotek / Vandrerhjemsledelse Norsk | Høyskole | Institutt | Universitet

Transportledelse er den viktigste modulen i skole / høyskole / universitet. Administrator kan se alle detaljene i skolebilsjåføren som navn, kjøretøy-nr, lisensnummer og førertelefonnummer. Det overordnede konseptet med Transport Management-modulen er at den vil gi fullstendige detaljerte analyser om all transportkjøretøystildeling. Ved hjelp av GPS-systemet kan Genius spore skoleplanlegging i sanntid når som helst. Tilsvarende kan denne modulen også tilpasses i henhold til det enkelte instituttets krav.

Biblioteksstyringssystem er en modul som brukes til å administrere katalogen til et bibliotek. Dette fører register over hele transaksjoner av bøkene som er tilgjengelige i biblioteket. Genius tilbyr Library Management System som er veldig enkelt å bruke og tilfredsstiller alle krav til en bibliotekar. Det er mange funksjoner som hjelper bibliotekaren med å spore poster over tilgjengelige bøker så vel som utstedte bøker. Dette systemet er tilgjengelig på nettstedet så vel som i mobilapplikasjoner.

 • Hold oversikt over forskjellige kategorier av bøker.
 • Klassifiser bøkene fagmessig og enkel måte å legge inn nye bøker på.
 • Enkel måte å sjekke ut og sjekke inn på.
 • Enkel måte å vite hvor mange bøker som utstedes til en bestemt student, og også å vite statusen til en bok.

Vandrerhjem Ledelse-modulen er utviklet for å administrere ulike aktiviteter på vandrerhjemmet. Når det er et stort antall studenter og justering av alle vandrerhjemmets oppgaver og poster er nødvendig, jobber Hostel Management effektivt for å håndtere daglige Hostel-aktiviteter. Ulike brukere kan se vandrerhjemmets innkvartering og detaljer om vandrerhjemmet via Detaljer-menyen. Ved hjelp av Genius Education Management kan brukere sjekke den daglige kantinemenyen via nettstedet samt mobilapplikasjonen.

Studenter programvare for bussstyringssystem norsk, Studentbuss transportløsninger norsk, School Bus Transportation Management ERP norsk, Studentbuss Transport Management Mobile Søknad norsk, Student Bus Transport Management App for iPhone og Android Norwegian, Bibliotekadministrasjon ERP for skolen College University Institute Norwegian, Library Management Mobile Application Norsk ,Vandrerhjem Booking Mobile App for studenter norsk, Vandrerhjemmekantine Styringssystem Programvare for studenter norsk, Online Hostel Reservation System Software ERP Mobile App Norwegian

Skoleelever og kjøretøysporing / System norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Det er planlagt å spore skoletransport og håndtere studentenes plassering på en sikret måte. Det hjelper å vite om eleven gikk av eller på transportkjøretøyet og i stand til å sende viktige varsler til foresatte og skoleledelse med dataene som skolene har trenger å vite. Deretter gir Genius Education-ledelsen presise og raske svar. Student Tracker vil bruke mobilenhet for live studentsporing. Administrator, lærere og foreldre kan spore og overvåke i sanntid gjennom Genius cross platform. Det er uunnværlig for en skole å overvåke elevene.

Genius gir en tilpasset GPS-sporingsløsning beregnet på alle utdanningsorganisasjonene. Det er i utgangspunktet fokusert på å oppgradere studentens sikkerhet og i tillegg belastningen for reiseoperasjonene. Ikke bare sporer det kjøretøyene, modulen er ment å spore hver eneste student. Dette tillater skole- og høyskoleledelsen å håndtere transportaktivitetene sine mer dyktig og gi foreldrene bedre stillhet.

Studentbusssporing Systemprogramvare ERP norsk , Studentbus Vehicle Tracking ERP Norwegian, Studentbus Vehicle Tracking Mobile App Norwegian,Student Vehicle Tracking Mobile App for iPhone og Android Norwegian , Skolebuss GPS-sporing Mobilapp norsk, Skolebuss ruteplanleggerprogramvare ERP-applikasjon norsk, Skolebussoptimalisering norsk

Skoleeksamen Ledelse Norsk | Høyskole | Institutt | universitet

Oppgaven med eksamensprosessen blir veldig enkel i School Exam Management Module. Exam Management-modulen til School ERP verifiserer forskjellige institusjonelle operasjoner. Systemet kan generere eksamensresultater i tre formater: karakterbasert, karakterbasert og kombinasjon av begge. Det vil hjelpe til med konfigurering av forskjellige seksjoner, for eksempel antall klasser, emner og typer språk og type eksamen. Brukeren kan definere karakterer og eksamensregler. Det er mindre sjanser for menneskelige feil i eksamensstyringsmodulen, da School ERP Cloud gir robuste valideringer.

Eksamenledelse er designet som et potensielt verktøy som hjelper lærerne med å planlegge eksamen, lage online / frakoblede eksamensoppgaver, spørsmålsbanker, eksamenstabell og eksamensresultater. Institutter kan ta online- og frakoblet eksamen og kan også tilpasse karakterene eller karakterbaserte eksamener. Genius Education Management System gir alle detaljene på én plattform, noe som gir bedre studiemiljø og klarhet i instituttet.

Programvare for eksamensstyringssystem, norsk, studenteksamen, programvare for ERP norsk, studenteksamen, mobilapplikasjon norsk, eksamensstyringsprogramvare, ERP norsk, elektronisk eksamensledelse, mobilapplikasjon norsk, elektronisk eksamenssystemprogramvare for studenter, norsk, åpen kildekode, eksamensstyringssystemprogramvare, ERP norsk

Med sin internasjonale og globale tilnærming til Education Management utleder Genius Education Management produktivt alle aspektene av School ERP Software integrert under ett enkelt grensesnitt med robuste funksjoner og funksjoner. Det er helt egnet for de institusjonelle behovene til små og store institusjoner. Ulike viktige funksjoner som; Online opptak / påmelding, online gebyrbetaling, online / frakoblet eksamensledelse, menneskelig ressursledelse, student / kjøretøy live sporing, sikkerhetsport / resepsjon ledelse etc.

Læringsledelse System LMS norsk, Programvare for gratis skolelæringsstyringssystem norsk, Online Learning Management ERP Norwegian, Online læringsledelse Mobil applikasjon norsk , Læringsledelse System for skole College University norsk, Online Learning Management System Norsk, Online Learning App norsk, LMS systemprogramvare norsk, LMS mobilapplikasjon norsk, LMS Systemets åpen kildekode norsk, Åpen kildekurs online klasserom norsk
Sweden , Denmark
Sverige, Danmark