Image Alt

Perisian Pengurusan Sekolah Bahasa Melayu

Perisian Pengurusan Sekolah Bahasa Melayu

Genius Education Management adalah aplikasi web dan mudah alih yang dibangunkan khas untuk mengendalikan fungsi Sekolah / Kolej dan Universiti sepanjang hari. Ini adalah Penyelesaian ERP Sekolah Berasaskan Awan yang akan memberikan borang aplikasi mudah alih yang paling terkini kepada Guru, Pelajar dan Ibu Bapa untuk membantu mereka menggunakan log masuk dari mana-mana tempat dan bila-bila masa. Sejalan dengan itu, pergerakan untuk menggunakan sistem ini meningkat dengan pesat. Ini akan memberi peluang kepada anda untuk mencapai keseluruhan penglibatan komputer untuk pentadbiran organisasi depan dan belakang dengan latihan pentadbiran maklumat dari semua asas instruktif, misalnya, Sekolah, Kolej dan Universiti.

Sistem Pengurusan Sekolah / Kolej / Universiti (ERP)

"Rasakan prestasi tanpa gangguan dengan pelbagai ciri pelbagai platform dan antara muka yang ringkas namun dinamik"

Genius School ERP mempunyai modul yang berbeza untuk dikendalikan dan dikendalikan misalnya; Pengurusan Yuran, Jadual Waktu, Kehadiran, Peperiksaan, Berita, Asrama, Perpustakaan, Pengangkutan, Kalendar Sekolah, Acara dan lain-lain. Ia juga baru-baru ini melancarkan versi baru dengan modul Sumber Manusia yang lengkap untuk menguruskan pembayaran gaji pekerja dan slip gaji mereka. Modul Kewangan membantu anda merancang dan memberikan struktur yuran untuk pelajar. Genius School ERP System juga merupakan alat kolaborasi yang sangat baik menggunakan ciri Task Priority. Juga terdapat sistem pesanan dalaman dalam Genius yang akan membantu Pelajar, Guru dan Ibu Bapa untuk berkomunikasi antara satu sama lain.

Bahasa Melayu ERP Berasaskan Awan, Bahasa Melayu ERP Sekolah, Bahasa Melayu Penyelesaian ERP Perusahaan, Modul ERP Pendidikan Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Sekolah Bahasa Melayu ERP, Bahasa Melayu Sistem ERP Sekolah, Bahasa Melayu ERP sekolah, sistem erp teratas untuk perniagaan kecil Bahasa Melayu, perisian sistem pengurusan Kolej Bahasa Melayu, sekolah erp demo perisian Bahasa Melayu

Bahasa Melayu Pengurusan Akademik Sekolah | Kolej | Institut | Universiti

Pengurusan Pendidikan Genius akan membantu para pelajar dalam menangani semua fungsi Pengurusan Akademik dengan menguruskan semua aktiviti operasi untuk mendapatkan hasil yang diinginkan dalam kerjaya mereka. Ini akan mewujudkan budaya belajar dan persekitaran yang lebih baik untuk pelajar dan juga pentadbiran sekolah. Yang akan mendekatkan mereka dengan matlamat yang telah ditetapkan. Modul Pengurusan Akademik direka sedemikian rupa sehingga akan memberi peluang pengembangan yang lebih baik dengan bantuan aliran lancar dan efisien semua proses akademik. Ini akan membawa lebih banyak kesederhanaan untuk aktiviti operasi dan mengubah struktur akademik menjadi kerangka digital yang dinanti-nantikan. Modul ERP Pendidikan digabungkan sepenuhnya dengan ciri akademik dan alat pengurusan Pendidikan yang akan membantu dalam menghasilkan hasil yang lebih baik bagi para pelajar.

Perisian Sistem Pengurusan Akademik Sekolah Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Akademik Bahasa Melayu, Pengurusan Akademik Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Akademik Bahasa Melayu ERP, Sistem Pengurusan Akademik untuk Pelajar Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Akademik untuk iPhone Melayu, Sistem Pengurusan Akademik untuk Sekolah Kolej Universiti Bahasa Melayu

Bahasa Melayu Pengurusan Pelajar Sekolah | Kolej | Institut | Universiti

ERP Sistem Pengurusan Pelajar mampu menangani data pelajar yang besar dan mengambil semua data yang disimpan dengan cekap dari sistem. Ia dapat menguruskan Proses Pendaftaran, Kemasukan, Peruntukan Kelas dan Bahagian dll untuk mendapatkan gambaran keseluruhan tentang Prestasi Pelajar. Begitu juga ia dapat memantau aktiviti harian guru dan mengesan Kehadiran Harian Pelajar / Guru. Pelajar dapat mengetahui tentang teknologi generasi baru dengan aktiviti akademik harian mereka dengan struktur mudah dan antara muka pengguna yang mudah untuk pelajar.

Pelajar Sistem Pengurusan Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Pelajar Dalam Talian Bahasa Melayu ERP, Pengurusan Pelajar Mudah Alih Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Pelajar untuk iPhone dan Android Melayu, Perisian Sistem Maklumat Pelajar ERP Bahasa Melayu, Sistem Maklumat Pelajar Bahasa Melayu Dalam Talian, Aplikasi Maklumat Pelajar Bahasa Melayu, Sistem Maklumat Pelajar Bersepadu Bahasa Melayu

Program Biasiswa Sekolah Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Tanpa sebarang kertas kerja, Program Biasiswa Dalam Talian akan membolehkan para pelajar Memohon dan Menghantar Permohonan secara digital. Oleh itu, ini meningkatkan peluang aksesibilitas yang fleksibel dan mengurangkan kemungkinan kesilapan, sehingga memberikan jaminan aliran Proses Aplikasi Biasiswa yang efisien dalam ERP Pendidikan Sekolah. Pentadbiran akan membuat Program Biasiswa Pelajar yang akan membantu para pelajar dalam bantuan kewangan mereka untuk menyelesaikan pendidikan mereka. Modul ini akan menyediakan pelbagai fungsi seperti; Pendaftaran pelajar dalam talian, Memperuntukkan nombor Pendaftaran Unik kepada semua pelajar, Periksa kriteria kelayakan untuk mengemukakan permohonan biasiswa, Pemprosesan dan penerbitan pelajar terpilih yang mudah dan cepat, Pengesahan jumlah biasiswa yang diterima oleh Pelajar dan Institusi, makluman SMS kepada Pelajar / Ibu bapa mengenai kelulusan dan pembayaran jumlah, Pengendalian pelbagai permohonan, Penjanaan senarai pilihan, Anugerah, Daftar, Prosiding dll.

Program Biasiswa Dalam Talian Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Biasiswa Bahasa Melayu, Pengurusan Biasiswa Pelajar ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Biasiswa Pengurusan Mudah Alih untuk Pelajar Melayu, Aplikasi Pengurusan Biasiswa Pelajar untuk iPhone dan Android Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Biasiswa Pelajar Bahasa Melayu, Program Biasiswa untuk Pelajar Bahasa Melayu

Kemasukan & Pendaftaran Sekolah Percuma dalam talian Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Kemasukan dan pendaftaran adalah tugas yang berlaku untuk organisasi (Sekolah, Kolej, Universiti, institut dll) pada selang waktu yang tetap. Tugas ini merangkumi banyak prosedur yang rumit dan rumit yang jika dilakukan secara manual akan memerlukan banyak masa untuk pasukan menguruskan hal yang sama. Prosesnya merangkumi merancang borang untuk calon, Pengumpulan data, Pengumpulan pembayaran yang merangkumi kos dan waktu & pada masa yang sama mempengaruhi kualiti dan penciptaan kesalahan berlaku.

Untuk mengotomatisasi prosedur ini, pembangun kami telah membuat ciri Kemasukan dan Pendaftaran Dalam Talian dengan tujuan menjadikan operasi dan fungsi organisasi berjalan lancar dan mudah. Ini mewujudkan kaedah yang telus dan pantas untuk menyimpan rekod dan menyimpannya untuk tujuan masa depan. Dengan cara ini Sistem Aplikasi Dalam Talian Digital memudahkan tugas bagi institusi dan juga pelajar.

Faedah Kemasukan dan Pendaftaran Dalam Talian
 • Oleh kerana borang kemasukan dalam talian, calon boleh mengisi borang Permohonan dari mana sahaja dan bila-bila masa.
 • Tidak perlu beratur panjang untuk mendapatkan borang permohonan dan menghantar yang sama.
 • Kaedah tradisional kerja kertas manual akan berubah, sehingga akan membantu dalam penjimatan kos untuk institusi.
 • Borang kemasukan dalam talian akan membantu mengurangkan data yang tidak diingini, pentadbir dapat memeriksa permohonan dan hanya data pelajar yang layak akan dimasukkan ke dalam pangkalan data Institut.
 • Proses ini akan memberikan hasil yang tepat dan boleh dipercayai dengan standardisasi .
 • Keseluruhan proses kemasukan sangat dinamis, jika ada perubahan dalam sistem itu akan segera tercermin kepada calon.
 • Penjimatan Tenaga Manusia - Institut tidak perlu memberi tenaga tambahan untuk menguruskan pemohon.
 • Tidak perlu lagi mencetak & menyimpan borang secara berasingan.
 • Institut tidak perlu mengumpulkan borang semua calon dan memfailkannya.
Sistem Pengurusan Kemasukan Sekolah Bahasa Melayu, Borang Kemasukan Pelajar dalam Talian Perisian Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Kemasukan Pelajar Bahasa Melayu, Sistem Kemasukan Kolej Dalam Talian Bahasa Melayu, Aplikasi Kemasukan Sekolah Mudah Alih Bahasa Melayu, Aplikasi Aplikasi Sekolah Android Bahasa Melayu, Sistem Kemasukan Dalam Talian Bahasa Melayu, Kemasukan Dalam Talian Bahasa Melayu Sekolah

Perisian Pengurusan Yuran Dalam Talian Percuma Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Perisian Fee Management yang direka oleh Genius Education Management System membantu sekolah / kolej / universiti mendigitalkan proses kutipan yuran daripada pelajar melalui gerbang pembayaran yang berbeza yang disatukan dengan sistem kami. Pungutan yuran dalam talian boleh dilakukan oleh badan masing-masing bila-bila masa dan dari mana sahaja.

Log masuk yang selamat diberikan kepada setiap pengguna pengguna, ibu bapa, pengurusan, kakitangan di mana pembayaran Bayaran dalam talian / Transaksi kutipan berlaku dengan selamat dan risiko transaksi penipuan berkurang. Dengan cara ini Sistem Pengurusan Bayaran Sekolah menjadikan semua proses diperkemas dan penjejakan masa nyata dapat dilakukan berkenaan dengan yuran yang dikumpulkan dan menunggu bayaran.

Pengurusan Yuran Mutlak Sekolah
 • Semua jenis struktur yuran
 • Pungutan yuran kursus bijak-bijak, kelas bijak dan kategori pelajar
 • Struktur diskaun untuk pelbagai kos
 • Boleh diakses dari mana sahaja dan bila-bila masa.
Pungutan Yuran Sekolah dan pembayaran Yuran
 • Templat penerimaan / pembayaran fi lalai dan disesuaikan yang dirancang
 • Data terperinci mengenai bayaran yang dikumpulkan tersedia di papan pemuka
 • Invois tersedia untuk kategori yuran yang berbeza
Bayaran Yuran Dalam Talian Sekolah
 • Pungutan yuran melalui pintu masuk pembayaran bersepadu
 • Laporan status bayaran tertunda melalui SMS / E-mel
 • Kemudahan penjanaan resit yuran
Pengurusan Yuran Dalam Talian ERP Bahasa Melayu, Pengurusan Yuran Dalam Talian Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Pengurusan Yuran Dalam Talian Pelajar ERP Bahasa Melayu, Bayaran Yuran Kolej Bahasa Melayu Dalam Talian, Bayaran Yuran Universiti Bahasa Melayu Dalam Talian, Pembayaran Yuran Dalam Talian Bahasa Melayu ERP, Pembayaran Yuran Dalam Talian Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Pembayaran dan Pengumpulan Yuran Dalam Talian Bahasa Melayu, Proses Pembayaran Yuran Dalam Talian di School College University Malay

Perisian Pengurusan Kehadiran Sekolah Dalam Talian Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Perisian Pengurusan Kehadiran yang disediakan oleh Genius Education Management System membantu mengambil Kehadiran pelajar secara dalam talian oleh guru yang menjimatkan banyak masa dan secara tidak langsung meningkatkan produktiviti guru yang akan terbunuh jika mereka pergi untuk mengekalkan kehadiran manual setiap hari. Anda kini boleh mengucapkan selamat tinggal kepada pen dan kertas dengan menggunakan Sistem Pengurusan Kehadiran Pelajar kami dan mengautomatikkan prosesnya.

Dengan cara ini Perisian Kehadiran Percuma membantu guru mencatat kehadiran untuk kelas, bahagian dan jabatan yang berbeza dan yang juga boleh diteliti kemudian oleh pentadbir sekiranya terdapat sebarang kesalahan / kesalahan Backup data kehadiran setiap hari dapat dihasilkan dari Perisian Kehadiran Dalam Talian dan bahkan laporan yang disesuaikan dapat dihasilkan dan dicetak dari sistem.

Kehadiran Kakitangan Sekolah
 • Kehadiran harian, mingguan, bulanan dan tahunan pekerja boleh diambil oleh pentadbir.
 • Pentadbir dapat mengawasi dan memantau kehadiran guru sekiranya berlaku sebarang kesalahan / kesalahan. Kehadiran Pelajar
 • Kehadiran harian, mingguan, bulanan dan tahunan pelajar boleh diambil oleh guru kelas masing-masing.
 • Guru dapat mengubah kehadiran pelajar yang diambil pada tahap yang lebih awal sekiranya berlaku sebarang kesalahan / kesalahan. Integrasi Bio-metrik
 • Data automatik berkaitan dengan kehadiran dikumpulkan melalui integrasi peranti Bio-metrik dan RFID.
 • Pengurangan peluang kemasukan data proksi dan lalai kerana pergerakan masa nyata dipantau.
Perisian Sistem Pengurusan Kehadiran Dalam Talian Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Kehadiran Pelajar Bahasa Melayu, Pengurusan Kehadiran Pelajar ERP Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengesanan Kehadiran Dalam Talian Bahasa Melayu, Perisian Pelacakan Kehadiran Kelas Pelajar Bahasa Melayu, Aplikasi Perisian Kehadiran Pelajar untuk Pelajar Universiti Kolej Universiti Bahasa Melayu, Daftar Kehadiran Pelajar Bahasa Melayu Dalam Talian , Perisian Sistem Pengurusan Kehadiran Biometrik ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Mudah Alih Pengurusan Kehadiran Biometrik untuk Sekolah Kolej Universiti Bahasa Melayu

Perisian Pengurusan Kerja Rumah dan Kelas di Sekolah Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Melalui ciri Sistem Pengurusan Pendidikan Genius ini; pengesanan prestasi harian pelajar dapat dilakukan dengan mudah membantu dalam mewujudkan persekitaran yang tepat untuk pelajar membawa mereka selangkah menuju kejayaan. Ini juga membantu para guru untuk mengurangkan tugas mereka mengurus segala-galanya secara manual dan menyimpan rekod kerja rumah, kerja kelas, tugasan, nota, perancangan pelajaran dan lain-lain melalui perisian pengurusan data Sekolah digital kami.

Modul ERP berasaskan web Interaktif kami disatukan dengan semua ciri akademik pengurusan Pendidikan dengan pelbagai alat pembelajaran dan pengajaran yang difokuskan pada hasil pelajar. Aplikasi Mudah Alih yang disediakan oleh Sistem Pengurusan Sekolah Dalam Talian kami berterima kasih kepada ibu bapa yang membantu mereka mengesan tepat pada masanya jika anak-anak mereka menyelesaikan setiap tugas tepat pada waktunya.

Kami mempunyai Perisian Pengurusan Sekolah Lengkap yang membantu semua pihak yang berkaitan dengan sekolah dengan ciri Akademik berikut:

Kelas & Bahagian Sekolah
 • Guru boleh memeriksa dan melihat senarai kelas dan bahagian di mana mereka ditugaskan untuk mengajar pelajar, mereka dapat melihat nombor Kelas dan bahagian di mana mereka ditugaskan oleh pengetua atau oleh Pentadbir Sekolah.
 • Pentadbir boleh menambah kelas baru dengan nama kelas, kod dan aliran / jabatan, ini juga akan menunjukkan sukatan pelajaran dan kekuatan pelajar kelas tersebut.
 • Dia juga boleh menambah bahagian yang berbeza untuk kelas tertentu dengan jumlah pelajar yang belajar di setiap bahagian. Mereka juga dapat melihat dan mengemas kini senarai kelas dan bahagian pelajar.
Subjek sekolah
 • Guru dapat melihat mata pelajaran yang diperuntukkan kepada mereka untuk mengajar pelajar dari senarai senarai Peruntukan Subjek, ini akan membantu para guru untuk mengetahui Aliran / Jabatan, dan mata pelajaran yang akan diajar di kelas dan bahagian yang berbeza.
 • Pentadbir boleh menambahkan kod subjek untuk setiap subjek dan mengikut peraturan dewan pemerintah, dia juga dapat menambahkan buku yang lebih senang dibaca dan pengarang buku untuk yang sama, Untuk subjek yang berbeza, pentadbir boleh menetapkan kod subjek seperti: Kimia - CHEM, Fizik - PHY, Seni Halus - FIAR dll.
 • Sekiranya institut memutuskan untuk menambahkan lebih banyak mata pelajaran di kelas tertentu atau semua, pentadbir boleh menetapkan dan menambah mata pelajaran yang berbeza untuk kelas dan bahagian tertentu. Begitu juga, dia juga dapat memperuntukkan mata pelajaran yang berbeza kepada para guru, yang akan membantu mereka memahami tentang mata pelajaran apa yang mereka perlukan untuk mengajar dalam kuliah, dengan aliran / jabatan, nama pekerja, kelas dan bahagian.
Sukatan Pelajaran dan Perancangan Pelajaran
 • Guru / Pentadbir dapat menguruskan sukatan mata pelajaran yang berbeza dari kelas, ini akan membantu mereka menjadualkan kelas dan kuliah untuk menyelesaikan sukatan mata pelajaran yang berlainan tepat pada waktunya.
 • Pentadbir setiap hari dapat menambahkan senarai pelajaran pelajaran yang baru, ini akan membantu para guru untuk mengetahui tajuk pelajaran, kod kuliah dan topik kuliah mereka yang berbeza, ini akan meningkatkan kelajuan menyelesaikan sukatan pelajaran dengan tepat pada masanya.
 • Begitu juga, Guru dapat Menambah senarai rancangan pelajaran baru setiap hari, ini akan membantu para guru mengetahui tajuk pelajaran, kod kuliah dan topik kuliah mereka yang diperuntukkan, ini akan meningkatkan kelajuan menyelesaikan sukatan pelajaran.
Tugasan & Catatan Sekolah
 • Pelajar dapat melihat Tugasan harian dan Nota Kelas mereka, yang akan dimuat naik oleh guru kelas masing-masing menggunakan Aplikasi Mudah Alih interaktif oleh telefon bimbit mereka.
 • Guru akan memuat naik Tugasan & Nota secara berkala dalam sistem yang dapat dilihat dari sistem web Desktop dan juga Aplikasi Mudah Alih. Pelajar dapat melihat nama guru kelas yang memperuntukkan tugasan & Nota dan tarikh Penyerahan yang sama.
Kerja Kelas & Kerja Rumah Sekolah
 • Aplikasi mudah alih interaktif kami akan membantu guru memuat naik kerja / kerja kelas harian untuk pelajar mereka. Pelajar dan ibu bapa dapat melihat kerja kelas / kerja rumah yang diberikan untuk setiap mata pelajaran melalui aplikasi Mudah Alih.
 • Ini akan membantu pelajar yang tidak hadir cuti sakit atau sebab lain. Mereka dapat menyalin dan menyelesaikan kerja kelas mereka melalui aplikasi mudah alih yang akan memberi tahu pelajar yang tidak hadir mengenai kerja kelas hari itu dan kerja rumah yang diberikan oleh guru masing-masing.
Universiti Kolej Sekolah Sistem Pengurusan Kerja Rumah dan Kerja Kelas Bahasa Melayu, Perisian Sistem Kerja Rumah dan Kerja Kelas ERP Bahasa Melayu,Perisian Sistem Kerja Rumah Pelajar dan Kerja Kelas Pelajar Bahasa Melayu, Kerja Rumah Pelajar dan Pengurusan Kerja Kelas Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu,Aplikasi Kerja Rumah Pelajar dan Pengurusan Kelas ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Kerja Rumah Pelajar dan Pengurusan Kelas untuk iPhone Melayu, Aplikasi Kerja Rumah Pelajar dan Pengurusan Kelas untuk Android Melayu

Sistem Pengurusan Jadual Waktu Sekolah Dalam Talian Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Jadual Waktu Penjadualan dibuat mudah dan cekap dengan Pengurusan Pendidikan Genius. Ini adalah keperluan yang paling asas untuk merancang dan mengembangkan pelajar di pelbagai Sekolah / Kolej / Universiti dan institut dan ini juga membantu dalam memperuntukkan masa yang tepat untuk setiap mata pelajaran untuk mengajar pelajar. Waktu kelas di sekolah adalah terhad dan oleh itu ia perlu dikendalikan dengan perancangan masa dan pengurusan masa yang betul. Ia dapat digunakan untuk menetapkan kelas baru atau juga untuk membatalkan waktu kelas, sehingga memungkinkan cara yang lebih baik untuk menjimatkan masa dan tenaga pelajar. Sepanjang masa, pelbagai mata pelajaran dan kelas ditugaskan mengikut keperluan peruntukan mereka dengan bantuan ciri ini. Ia juga boleh digunakan untuk menetapkan kelas praktikal dan teori yang berbeza yang akan meningkatkan produktiviti dan kecekapan pelajar.

Untuk menjimatkan masa dan usaha pentadbiran yang mencukupi; Portal Genius menyediakan kemudahan untuk membuat Jadual Waktu Sekolah secara percuma. Melalui ciri ini Sekolah / Kolej / Institut / Universiti dapat membuat dan mengurus Jadual Waktu Pekerja dan Jadual Waktu PelajarM tanpa gangguan. Ini juga membantu dalam pengurusan proksi dengan memberikan kuliah kepada guru lain apabila guru berkenaan tidak hadir.

Jadual Waktu Fakulti Sekolah

Pentadbir sekolah pernah mengakui jadual waktu untuk kelas tertentu; guru dapat melihat jadual waktu kelas mereka sendiri dan menguruskan jadualnya dengan sewajarnya. Guru dapat menentukan rancangan hari mereka dan juga dapat mengakses jadual waktu dari aplikasi mudah alih. Sebarang proksi yang diberikan kepada mereka oleh pentadbir sekolah akan diminta kepada mereka melalui aplikasi mudah alih.

Jadual Waktu Pelajar Sekolah

Jadual waktu yang dibuat oleh guru untuk setiap kelas masing-masing dapat dilihat oleh pelajar melalui aplikasi mudah alih mereka. Pelajar juga akan mendapat pemberitahuan mengenai perubahan atau kemas kini yang dibuat oleh guru sekiranya berlaku proksi. Ibu bapa juga dapat melihat jadual waktu pelajar dan akan dipaparkan setiap minggu untuk aplikasi pelajar-ibu bapa.

Perisian Sistem Pengurusan Jadual Waktu Bahasa Melayu, Pengurusan Jadual Waktu ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Jadual Waktu untuk Sekolah Kolej Universiti Bahasa Melayu, Pengurusan Masa Aplikasi Mudah Alih untuk Pelajar Bahasa Melayu, Perisian Sistem Jadual Jadual Waktu Sekolah ERP Bahasa Melayu, Sekolah Kolej Universiti Penjana Jadual Waktu Sumber Terbuka Bahasa Melayu, Auto Aplikasi Mudah Alih Jadual Waktu untuk Sekolah Kolej Universiti Melayu, Aplikasi Perancang Jadual Waktu Pelajar untuk iPhone dan Android Melayu, Perisian Sistem Pemberitahuan Masa Sebenar Bahasa Melayu

Pengurusan Gaji Sekolah Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Sistem Pengurusan Gaji menjaga dan mengurus bahagian kewangan gaji gaji, elaun, potongan, gaji kasar dan bersih pekerja. Ini juga membantu dalam pembuatan slip gaji untuk jangka masa tertentu. Kelebihan Sistem Pengurusan Gaji yang luar biasa adalah pelaksanaannya yang mudah dan antara muka yang mudah digunakan. Seperti yang ditunjukkan oleh tinjauan yang dilakukan oleh Global Payroll, dinyatakan bahwa sekitar 70% institusi menggunakan manajemen gaji dalam persatuan mereka, karena mereka memahami kemungkinan melakukan pembayaran gaji yang tidak dapat diramalkan dan pembayaran cukai dari pihak atasan tingkat atas.

Sistem Gaji Sekolah Universiti Perguruan Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Gaji Dalam Talian ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Mudah Alih Pengurusan Gaji Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Gaji untuk Sekolah Kolej Universiti Institut Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Gaji untuk Sekolah Kolej Universiti Bahasa Melayu, Modul Sistem Pengurusan Gaji Sekolah Bahasa Melayu

Bahasa Melayu Pengurusan Kewangan Sekolah | Kolej | Institut | Universiti

Modul Pengurusan Kewangan Genius direka khas untuk sektor pendidikan untuk memberikan garis besar menyeluruh mengenai Kewangan Sekolah / Kolej yang memberi kuasa kepada Institut untuk mengatur fungsi pengurusan Bayaran sempurna dengan struktur lejar yang tepat dan entri lejar dengan antara muka pengguna yang mudah, menjadikan keseluruhan proses bebas ralat dan cepat. Bayaran yang dicatatkan segera dicerminkan di satu tempat untuk rujukan siap. Selain itu ia menguruskan kerumitan pelaporan perakaunan dan kewangan dengan cekap, yang mempunyai semua perkara yang perlu diusahakan oleh institusi yang ditubuhkan.

Institut pendidikan perlu mempunyai data kewangan dan strategi bertahan yang sesuai dalam keadaan yang kompetitif. Pencapaian penting bergantung pada keupayaan untuk mengumpulkan dan menggunakan maklumat kewangan dalam erti kata sebenarnya. Institut yang dijaga dengan baik, mengandungi set maklumat kewangan yang diperlukan. Piawaian, undang-undang dan kaedah tertentu ditentukan dengan sangat baik dalam organisasi pendidikan dengan bantuan membuat keputusan kewangan.

Sistem Pengurusan Kewangan Bahasa Melayu, Perisian Pengurusan Kewangan Bahasa Melayu, Pengurusan Mudah Alih Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Pengurusan Kewangan Sekolah ERP Bahasa Melayu, Pengurusan Kewangan Aplikasi Mudah Alih untuk Sekolah Kolej Universiti Institut Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Kewangan Sekolah untuk iPhone dan Android Melayu, Sistem Pengurusan Kewangan untuk Sekolah Kolej Universiti Institut Bahasa Melayu

Pengangkutan Sekolah / Perpustakaan / Pengurusan Asrama Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Pengurusan Pengangkutan adalah modul terpenting di Sekolah / Kolej / Universiti. Pentadbir dapat melihat semua butiran Pemandu Kenderaan Sekolah seperti Nama, No. Kenderaan, No Lesen dan No. Telefon Pemandu. Konsep Keseluruhan modul Pengurusan Pengangkutan adalah bahawa ia akan memberikan analisis terperinci lengkap mengenai semua Peruntukan Kenderaan Pengangkutan. Dengan bantuan sistem GPS, Genius dapat mengesan lokasi langsung Kenderaan Sekolah secara langsung pada bila-bila masa. Begitu juga, modul ini juga dapat disesuaikan mengikut keperluan institusi individu.

Sistem Pengurusan Perpustakaan adalah modul yang digunakan untuk menguruskan katalog perpustakaan. Ini menyimpan rekod keseluruhan transaksi buku yang terdapat di perpustakaan. Genius menyediakan Sistem Pengurusan Perpustakaan yang sangat mudah digunakan dan memenuhi semua keperluan pustakawan. Terdapat banyak ciri yang membantu pustakawan untuk mengesan rekod buku yang tersedia dan juga buku yang dikeluarkan. Sistem ini terdapat di laman web dan juga Aplikasi Mudah Alih.

 • Simpan rekod pelbagai kategori Buku.
 • Kelaskan subjek buku dengan cara yang bijak dan mudah untuk memasukkan buku baru.
 • Cara mudah untuk membuat daftar masuk dan daftar masuk.
 • Cara mudah untuk mengetahui berapa banyak buku yang dikeluarkan kepada pelajar tertentu dan juga mengetahui status buku.

Modul Pengurusan Asrama dibangunkan untuk menguruskan pelbagai aktiviti asrama. Apabila terdapat banyak pelajar dan penjajaran semua tugas dan rekod asrama diperlukan Pengurusan Asrama berfungsi dengan cekap untuk menangani aktiviti Asrama harian. Pengguna yang berbeza dapat melihat penginapan dan perincian asrama melalui menu Butiran. Dengan bantuan Genius Education Management pengguna dapat menyemak menu kantin harian melalui Laman Web dan juga Aplikasi Mudah Alih.

Perisian Sistem Pengurusan Pengangkutan Bas Pelajar Bahasa Melayu, Penyelesaian Pengangkutan Bas Pelajar Bahasa Melayu, Pengurusan Pengangkutan Bas Sekolah ERP Bahasa Melayu, Pengurusan Pengangkutan Bas Pelajar Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Aplikasi Pengurusan Pengangkutan Bas Pelajar untuk iPhone dan Android Melayu, Pengurusan Perpustakaan ERP untuk Sekolah Kolej Universiti Institut Bahasa Melayu, Aplikasi Mudah Alih Pengurusan Perpustakaan Bahasa Melayu, Aplikasi Mudah Alih Tempahan Asrama untuk Pelajar Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Kantin Asrama untuk Pelajar Bahasa Melayu, Perisian Sistem Tempahan Asrama Dalam Talian ERP Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu

Pelajar Sekolah & Jejak Kenderaan / Sistem Bahasa Melayu | Kolej | Institut | Universiti

Ia dirancang terutamanya untuk mengesan pengangkutan sekolah dan menangani lokasi pelajar dengan cara yang selamat. Ia akan membantu mengetahui sama ada pelajar itu menaiki atau keluar dari kenderaan pengangkutan, dan cukup mampu untuk menghantar makluman penting kepada penjaga dan pengurusan sekolah dengan data yang sekolah perlu tahu. Seterusnya, pengurusan Pendidikan Genius memberikan jawapan tepat dan cepat. Student Tracker akan menggunakan peranti mudah alih untuk penjejakan pelajar secara langsung. Pentadbir, Guru dan Ibu Bapa dapat mengesan dan memantau secara real time melalui rangka platform lintas Genius. Sangat diperlukan sekolah untuk memantau pelajarnya.

Genius memberikan Penyelesaian Penjejakan GPS khusus yang bertujuan untuk semua organisasi pendidikan. Pada dasarnya tertumpu dalam meningkatkan keselamatan pelajar dan sebagai tambahan kepada operasi perjalanan. Bukan hanya melacak kenderaan, modul ini bertujuan untuk mengesan setiap pelajar. Ini membolehkan pihak pengurusan sekolah dan kolej menangani aktiviti pengangkutan mereka dengan lebih cekap dan memberikan ketenangan yang lebih baik kepada ibu bapa.

Perisian Sistem Penjejakan Bas Pelajar ERP Bahasa Melayu, Penjejakan Kenderaan Bas Pelajar ERP Bahasa Melayu, Aplikasi Kenderaan Bas Pelajar Pelajar Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Aplikasi Bergerak Penjejakan Kenderaan Pelajar untuk IPhone dan Android Melayu, Aplikasi Sekolah GPS Pelacakan Bas Sekolah Bahasa Melayu, Perisian Laluan Bas Sekolah Perisian ERP Bahasa Melayu , Pengoptimuman Laluan Bas Sekolah Bahasa Melayu

Bahasa Melayu Pengurusan Peperiksaan Sekolah | Kolej | Institut | Universiti

Tugas proses peperiksaan menjadi sangat mudah dalam Modul Pengurusan Peperiksaan Sekolah. Modul Pengurusan Peperiksaan ERP Sekolah mengesahkan operasi institusi yang berbeza. Sistem ini dapat menghasilkan keputusan Peperiksaan dalam tiga format: berdasarkan gred, berdasarkan markah dan gabungan keduanya. Ini akan membantu dalam konfigurasi pelbagai bahagian seperti bilangan kelas, mata pelajaran dan jenis bahasa dan jenis peperiksaan. Pengguna dapat menentukan gred dan peraturan peperiksaan. Terdapat lebih sedikit kemungkinan kesalahan manusia dalam modul pengurusan Peperiksaan kerana Cloud ERP Sekolah memberikan pengesahan yang mantap.

Pengurusan Peperiksaan dirancang sebagai alat berpotensi yang dapat membantu para guru dalam merancang Peperiksaan, membuat kertas Peperiksaan Dalam Talian / Luar Talian, Bank Soalan, Jadual Waktu Peperiksaan dan keputusan Peperiksaan. Institut boleh mengambil peperiksaan dalam talian dan luar talian dan juga dapat menyesuaikan markah atau peperiksaan berdasarkan gred. Sistem Pengurusan Pendidikan Genius memberikan semua butiran mengenai platform tunggal, yang menyediakan persekitaran belajar dan kejelasan yang lebih baik di institut ini.

Perisian Sistem Pengurusan Peperiksaan Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Peperiksaan Pelajar ERP Bahasa Melayu, Pengurusan Peperiksaan Pelajar Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Peperiksaan ERP Bahasa Melayu, Pengurusan Pemeriksa Dalam Talian Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Perisian Sistem Peperiksaan Dalam Talian untuk Pelajar Bahasa Melayu, Perisian Sistem Pengurusan Peperiksaan Sumber Terbuka ERP Bahasa Melayu

Dengan pendekatan Antarabangsa dan Global untuk Pengurusan Pendidikan, Genius Education Management menghasilkan semua aspek Perisian ERP Sekolah secara produktif yang disatukan di antara satu muka dengan satu ciri dan fungsi yang mantap. Ia sangat sesuai untuk keperluan institusi institusi kecil dan besar. Pelbagai ciri Utama seperti; Kemasukan / Pendaftaran Dalam Talian, Pembayaran Yuran Dalam Talian, Pengurusan Peperiksaan Dalam Talian / Luar Talian, Pengurusan Sumber Manusia, Penjejakan Langsung Pelajar / Kenderaan, Pengurusan Pintu Keselamatan / Meja Depan dll.

Sistem Pengurusan Pembelajaran Bahasa Melayu LMS, Perisian Sistem Pengurusan Pembelajaran Sekolah Percuma Bahasa Melayu, Pengurusan Pembelajaran Dalam Talian Bahasa Melayu ERP, Pengurusan Pembelajaran Dalam Talian Aplikasi Mudah Alih Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Pembelajaran untuk Sekolah Kolej Universiti Bahasa Melayu, Sistem Pengurusan Pembelajaran Dalam Talian Bahasa Melayu, Aplikasi Pembelajaran Dalam Talian Bahasa Melayu, Perisian Sistem LMS Bahasa Melayu, Aplikasi Mudah Alih LMS Bahasa Melayu, Sistem LMS Bahasa Melayu Sumber Terbuka, Bilik Kelas Dalam Talian Terbuka Bahasa Melayu
Indonesia, Malaysia, Singapore
Indonesia, Malaysia, Singapura